- John Goddard és professor emèrit d'Estudis de Desenvolupament Regional a la Newcastle University UK. Ha estat prèviament vicerector delegat amb responsabilitats sobre les relacions amb la ciutat i la regió, en particular en el desenvolupament de Newcastle com una de les sis Ciutats de la Ciència del Regne Unit i el desenvolupament d'un districte cultural obrint el campus a la ciutat. Amb anterioritat va fundar i dirigir el Centre for Urban and Regional Development Studies (CURDS) dins de la pròpia universitat, entre 1977 i 1998. Ha liderat un programa de l'OCDE ara publicat com Higher Education and Regions: Globally Competitive, Regionally Engaged, i treballa amb aquest organisme en una futura ronda d'avaluació de les relacions entre universitats i regions. Lidera un programa finançat per la Comissió Europea per la millora de la cooperació regional entre universitats, empreses i governs locals, per millorar la capacitat de les universitats europees de contribuir a la innovació. És membre de l'Steering Committee del projecte European Universities European Commission i del 'Mirror Group' establert per la DG Regio per monitoritzar la seva 'Smart Specialisation Platform'.
- Ellen Hazelkorn és sòcia de BH Associates Education Consultants. És professora emèrita i directora de la Higher Education Policy Research Unit (HEPRU) i el Dublin Institute of Technology i assessora la Higher Education Authority (HEA). Presideix l'EAIR (European Higher Education Society), i és membre del Consell de Direcció de l'ESRC/HEFCE Centre for Global Higher Education (CGHE), Institute for Education, UCL. Poseeix més de 20 anys d'experiència en càrrecs de vicepresidenta i degana de la Graduate Research School, (2008-2014), i vicepresidenta i degana fundadora de la Faculty of Applied Arts, Dublin Institute of Technology (1995-2008). Treballa com a consultora en polítiques d'educació superior i especialista per a organitzacions internacionals i governs, i realitza regularment avaluacions estratègiques i de recerca i assessoraments. Ha estat president de la Aalto University Teaching Evaluation (2011) School of Art and Design i ha auditat la Jyväskylä University of Applied Sciences (2012-2013). Ha estat membre del Consell del National Digital Research Centre (2008-2014), presidenta de la Dublin Regional Higher Education Alliance (2011-2012), entre molts altres càrrecs. És autora del treball Assessing Europe's University-based Research (EU, 2010).
- Francisco Michavila Pitarch és Conseller d'Educació en la representació d'Espanya davant la OCDE, la UNESCO i el Consell d'Europa. Catedràtic de Matemàtica Aplicada de la Universidad Politécnica de Madrid (UPM), director de la Cátedra UNESCO de Gestión Política y Universitaria fins el 2017, rector honorari de la Universitat Jaume I i director de la Cátedra INCREA. És enginyer de Mines per la UPM (1970), on es va doctorar al 1974, amb premi extraordinari després de realitzar els seus estudis avançats en Matemàtica Aplicada en l'especialitat d'Anàlisis Numèrica a la Université Paris-Sorbonne (1972) i la diplomatura en Enginyeria Nuclear a l'Institut d'Estudis Nuclears de la Junta d'Energia Nuclear (1971). Des de 1984 fins al 1990 fou director de la Escuela Técnica Superior de Ingenieros de Minas de la UPM. Al 1991 fou nomenat primer rector de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana (1991 - 1993). Dos anys més tard fou nomenat secretari general del Consejo de Universidades. Al novembre de 2009, la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria el va reconèixer Doctor Honoris Causa. És Officier dans l'Ordre national du Mérite de la República Francesa, acadèmic numerari de l'Acadèmia Europea de Ciències i Arts i de la Real Academia de Doctores de España, membre d'Honor de l'Associació Alexander von Humboldt, membre del Club de Roma, membre de la Junta directiva de la Corporación de Antiguos Alumnos de la Institución Libre de Enseñanza. També ha estat membre del Consell d'Évaluation Scientifique des activités de recherche des Écoles Nationales Supérieures des Mines et des Écoles Nationales Supérieures des Techniques Industrielles et des Mines de França i membre del Comitè Científic per Europa i Amèrica del Nord del Fòrum UNESCO sobre Educació Superior, Recerca i Coneixement de París.
- Jaana Puukka és experta de reconegut prestigi internacional en educació superior, innovació i desenvolupament basat en el coneixement. Ha desenvolupat durant més de 15 anys càrrecs estratègics i de gestió a nivell internacional, nacional i institucional, fent de pont entre universitat, indústria i govern. Abans de constituir Innovation Engage al 2013, va treballar per l'OCDE durant 8 anys. Col·labora actualment amb la UE, l'OCDE, el Consell d'Europa, l'Associació de Parcs de Recerca Universitaris així como amb ministeris d'educació i universitats d'arreu del món. Jaana té experiència en gestió en el sector de l'educació superior a Finlàndia, així com experiència corporativa en el sector de la indústria biomèdica.